Cunoasterea si cucerirea femeii din Taur



A)Viata sentimentala a femeii din Taur


Este lesne de inteles ca o astfel de femeie nu poate avea o viata sentimentala prea intensa.Uraste flirtul si este in stare sa fie fidela unei mari iubiri.De mica este foarte romantica,se entuziasmeaza usor,idealizand un barbat care la proba faptelor o dezamageste.Acum incep primele dureri,deoarece ea nu reuseste sa se adapteza la o realitate sentimentala diferita de cea visata.De multe ori se casatoreste cu barbatul preferat,deja dezamagita in privinta sa,sperand sa-l eleveze cu propria-i tenacitate si propria-i forta de abnegatie.

B)Firea femeii din Taur

Femeia nascuta in aceasta zodie,este rabdatoare,timida si tenace,dar aceste calitati duse la exagarare pot deveni defecte.Rabdarea se transforma in abulie sio o duce la conditii de dependanta fata de tirania parintilor sau a unui sot capricios.
Timiditatea ii poate bloca orice initiativa si tenacitatea se poate transforma in incapatandare fara limite,care-i creeaza in viata periculoase conflicte.
Daca intalneste iubirea adevarata,cinstita, nu mai are nevoie de alte experiente...In caz contrar va cauta alte forme de posesiune.Va strange bani,va cumpara obiecte prin casa.va avea multe articole vestimentare si daca isi poate permite isi fa cumpara multe bijuterii.

C)Viata de familie

Este optima gospodina.Ofera mancaruri excelente gatite sau descoperite de ea.In aranjarea casei are gusturi sigure.Ii place sa se inconjoare de flori,lucruri frumoase si sufera sincer daca nu-si permite sa-si aranjeze casa asa cum i-ar placea ei.
Cand sotul nu reuseste sa-i satisfaca acest capriciu se nasc primele nemultumiri,sotia grijulie devenind aroganta si plicticoasa si reprosand sotului ca nu castiga suficient.
Este foarte geloasa si nu-i permite sotului cea mai mica infidelitate,neadmitand sa fie neglijata.
Uraste divortul,nu are nici o pretentie de libertate fiind geloasa...Este posesiva prin propria-i natura...chiar si cu proprii ei copii,dar intr-o maniera particulara.
Acestia vor fi bine imbracati,bine educati si chiar si atunci cand nu-i ajung banii,vor avea aspectul unor mici printisori.
Daca nu va putea avea copii din vina ei,sau din ala imprejurare,poate ajunge la disperare.

D)Cum se cucereste femeia din Taur

Ochii mari,de cele mai multe ori inexpresivi si tristi,dar intotdeauna superbi,ai aceste i femei,va vor rani si veti simti imediat o ragilitate,o nevoie de ajutor cara face apel la calitatiile voastre masculine pozitive.In alt fel aceasta femeie este doar in aparenta delicata,in realitate ea poseda toate calitatiile taurine.Amintiti-va ca este un Taur, chiar daca este femeie.
Daca va indragostiti de o femeie din taur,face-ti repede un dar costisitor,dragut si util,o frumoasa jucarie de exemplu.Ea nu se va simti ofensata.Va aprecia gustul vostru si calea va fi libera.
Femeia din Taur va devenii o pasionala si tandra amanta.Totul depinde de voi,deoarece ea este extrem de docila si chiar fidela.
Cand a luat decizia de a se dedica unui singr barbat,nu pretinde cu violenta sa se amrite,cu toate ca in inima ei nu doreste nimic altceva decat sa aiba un barbat numai pentru ea,ocasa bine aranjata si copii.Este mama prin vocatie.
Tineti oricum cont de faptul ce ea este foarte posesiva,geloasa si destul de exigenta inceea ce privesc obligatiile sexuale.Daca sunteti un tip caruia ii place libertatea si daca nu aveti un fizic de mare iubitor,este mai bine sa evitati femeia din acest semn sau cel putin sa nu va ganditi so o luati de nevasta
Ea are nevoie se se simta iubita si daca nu sunteti din rasa marilor iubareti,nu intrati in ring.

Cunoasterea si cucerirea femeii din Berbec



A)Viata sentimentala a femeii din Berbec

Este in mod sigur o pasionala.Este supusa unor iubiri neasteptate care ii complica existenta.Femeia nascuta in aceasta perioada trebuie sa incerce sa-si franeze propriile impulsuri si tendinta de a-si pierde capul.Reactiile sale sunt violente.O adevarata transformare sufera cand,destul de rar,de altfel, intalneste barbatul care reuseste sa o domine.Daca acest barbat are calitati care se impun evident,de inteligenta,cultura sau simplu forta fizica,femeia din Berbec se transforma...
Are mereu scuces la barbati,deoarece ascunde natura sa virila in spatele unei aparente foarte feminine.Este vesela,buna amica,niciodata flecara.


B)Firea Femeii din Berbec

Femeia din acest semn,pare mult mai,complexa edcat este in realitate,pentru ca este emotiva,pasionala si deci capricioasa.Ajunge o vorba urata,o lipsa de amabiliatate si capricioasa femeie din Berbec se dezlantuie ....
Micile nemultumiri o pot face sa-i iasa din fire,marile dificultati o gasesc insa puternica.
Chiar la 50 de ani isi mai pastreaza emotivitatea adolescentina,deoarece are un timp de sensibilitate juvenila care o face simpatica si chiar usor vulnerabila.
Este permanent in avangarda,niciodata invechita,participand activ la viata culturala a mediului sau.O preocupa politica!!!


C)Viata de familie

Intr-o familie numeroasa,fetita din berbec este cel mai putin iubita.Este indisciplinata,rautacioasa si vrea sa faca totul dupa capul ei.Cu trecerea anilor devine,ariana,cu mult simt practic si de raspundere,terminand prin a fi sustinatoarea familiei.Este foarte atasata copiilor pe care ii educa cu severitate.Este iubita de copii,care vor aprecia veselia si estrema ei loialitate.Este o adevarata prietena a fiilor,discutand cu ei toate problemele si-i educa foarte modern.Daca sotul este slab...se ocupa ea de totul,dar daca sotul isi baga nasul peste tot,este vai de el.Femeia din Berbec este impulsiva,se nelinisteste repede,pentru linistea familiara ,este bine sa inveta sa numere pana la 10 inainte de a deschide gura.Este o buna prietena a sotului,pe care nu-l va abandona niciodata in cazuri nefaste.


D)Cum se cucereste femeia din Berbec

Femeia din Berbec,are un punct slab,dar,nedescoperit si pentru a il afla trebuie sa fiti un bun psiholog sau foarte perspicace.Devine absolui fara aparare cand cineva ii face un compliment.
Barbatul dorind sa o cucereasca,poate deci,sa atace imediat,lovind acest calcai a lui Ahile.
Deci,facandu-i curte,trebuie sa fiti decis,sigur pe sine,astfel se poate simti cuprinsa de complexe care-i pot da o lovitura definitiva.Este periculos sa iubesti o femeie din Berbec deoarece poate fi foarte usor ultima femeie din Viata ta,caci putine femei sunt atat de interesante ca ea,putine sunt atat de pline de viata,atat de pasionale,dar putine stiu sa raneasca cu mai multa dibacie punctul tau slab si, in acelas timp,umilindu-te cu atata eficacitate.
Violenta ii da un fior de spaima si este singurul lucru care o supune.Vai de cei timizi.Sa nu credeti ca a nu-i telefona o face sa sufere,sau sa va doreasca si ca acesta este sistemul cel mai sigur de a seduce o femeie.
Sentimentul geloziei o plictiseste repede.Ii place sa te cucereasca,dar o face cand trebuiesa lupte ca evenimente externe,cu opinia publica,cu vointa parintilor ei sau ai tai.
Este o revolutionara care se bate impotriva institutiilor,dar ,nu a altor femei.
Are impresia ca este prea de neilocuit pentru a o face.
Fiti sincer.Femeia din Berbec iubeste numai oe acela care respecta mai presus de orice,autenticitatea.Nu va temeti sa ii spuneti lucruri neplacute,numai daca nu o privesc personal.Ea trebuie sa fie mereu in afara acestor incurcaturi.Fortati nota,nu va temeti de exagerare cu i astfel de femeia cu care nu se exagereaza niciodata destul.
Ii plac barbatii puternici cu umeri lati...dar nu prea masculinizati...

Daca nu sunteti gelos,deoarece prea o intereseaza permanent barbatii si daca sunteti capabil sa acceptati viata cu o persoana instabila,VETI FI FRICIT CU FOARTE EFICACEA FEMEIE DIN BERBEC.

Cunoasterea si cucerirea femeii din Pesti


A)Viata sentimentala a femeii din Pesti

Lucrul cel mai important din educatia unei fete din Pesti,este sa fie invatata sa spuna "NU".
Mila,chiar si la una foarte tanara este vesnic la panda.Este suficient ca un baiat sa planga,sa dispere,sa-i ceara sa-l iubeasca si ea se induioseaza,se tulbura,si in final se afla in fata altarului,alaturi de un barbat pe care s-ar putea ca mai apoi sa-l deteste toata viata.
Este o idealista si crede mereu tot ceea ce i se spune.Dupa ce viata i-a dat cateva lectii,se mai poate si schimba,dar poate deveni eterna nefericita care plange vesnic,ori solitara care nu mai vrea sa vada si sa auda pe nimeni.
Interiorul este foarte fragil si este bine sa-si dea seama de acest lucru;are mare capacitate de a iubi,dar timiditatea o face sa se rusineze si atunci cand incearca sa acopere cu o aparenta rece,uneori respingatoare.Barbatul care va avea rabdarea sa caute calitatile ei ascunse,va descoperi intr-adevar un tezaur si se va simti foarte fericit alaturi de aceasta femeie care poate iubi oricat.
Barbatul va suferi,uneori,din pricina capriciilor sale,deoarece totul este foarte labil la o femeie atat de receptiva...Este foarte geloasa...iar gelozia o face sa sufere ingrozitor.

B)Firea femeii din Pesti

Puternic umila fata de copii si de tot.Mila sa,care poate fi si iubire,este indeptata catre toate fintele vii,si se manifasta printr-o continuua nevoie de a ajuta,de a sprijini.
Emotiv foarte sensibile,inregistreaza totul cu acuritate,au o intuitie uneori mesianica si sufera mai mult decat altii pentru insuccesele lor,pentru lovituriile pe care viatale da fiecaruia din noi.
Femeia din Pesti ,are nevoie sa fie inconjurata de bunatatea si intelegerea celor din jur,are nevoie sa se dezvolte intr-un climat favorabil,ca o delicata floare de sera.
Are multe calitati,mai ales artistice,este inteligenta,intuitiva,ceea ce ii deschide numeroase cai,pe care le poate parcurge cu usurinta si succes.

C)Viata de famile

Este fara indoiala o sotie excelenta chiar si in momentele ei depresive.Cand plange nu va uita sa-i spuna sotului un cuvant frumos.Vesnic preocupata de sanatatea lui,de binele lui fizic,poseda mai ales o rabdaree foarte placuta,pe care barbatul o va aprecia in momentele de restriste sau cand sete bolnav la pat si are nevoie de o femeie care sa-i aline durerea.
Sotul si copiii femeii din Pesti sunt intotdeauna ingrijiti perfect,bine imbracati si sanatosi.In casa totul sete functional si bine organizat.
Sotul se plange ca ea cheltuieste mult,dar o face pentru altii, niciodata pentru sine.Gaseste cu usurinta rude pe care trebuie sa le ajute,are intotdeauna o multime de oameni care ii bat la usa si pe care ii sustine cu daruri abundente.Are nevoie de bani pentru a-i face fericiti pe altii.

D)Cum se cucereste femeia din Pesti


Este o mare indrazneaza aceea de a porni la cucerirea unei femei nascuta in aceeasta zodie.Dar cei curajosi,nu au ce regreta pentru simplul fapt ca a fi iubit de o femeie din Pesti reprezinta o experienta care va lasa ure adanci-de neuitate simtamanturi carnale si unice gesturi de tandrete-in sufletul si in amintirea barbatilor.
Barbatii cei mai rabdatori au mari sorti de izbanda in temerara lor aventura.Trebuie depuse mari eforturi in scopul descoperirii "portitelor de acces" spre inima si sufletul femeilor din Pesti,intrucat ele sunt bine ascunse si raman zavarate chiar si atunci cand spunand " NU", sa spuna "DA".
Femeia din Pesti va fi tulburata si va acorda barbatului ales intreaga sa dragoste...galopanta.Desigur ca va veti simti flatat
de aceasta atitudine de vesnica adorare a ei, iar in final nu veti sti daca voi ati cucerit-o pe ea sau invers.
Intr-o zi ,s-ar putea sa va dati seama ,ca ea a transferat admiratia ei idealista,asupra vanzatorului de cosmetice din coltul strazii,ori o puteti descoperi ,in bratele lui, in casa voastra,in timp ce nu sunteti acasa.Veti suferi mult,dar este greau sa nu o ierti.Deja ati inteles procesul de mistificare prin care iti traieste ea iubirea.Daca ii permiteti cate o evazine sentimentala,totul va merge bine,deoarece ,ea are nevoie din cand in cand,sa-si reimprospateze enorma potenta emotiva.

Cunoasterea si cucerirea femeii din Varsator



A)Viata sentimentala a femeii din Varsator

Nu este usor sa intelegi femeia din Varsator,putini oameni reusind sa o faca.Este ,in mod sigur,mult difetita de altele,poate pentru ca o ntereseaza atatea lucruri,uneori prea multe,participand cu viu interes la soarta umanitatii.Va trebui sa gaseasca un barbat care sa imparta cu ea atat diversele preocupari,sa reuseasca sa-i urmareasca zborurile fanteziste si sa iubeasca la fel ca ea libertatea.
Dragostea ei nu va fi una impetuoasa,pentru ca va mentine intacta propria-i personalitate si nu se va lasa ametita niciodata.Din aceasta cauza,uneori isi va dezamagi partenerul ,dar va fi intotdeauna o prietena ideala,buna,altruista si mai alea amuzanta.

B)Firea femeii din Varsator

Datorita lui Uranus,planeta care domina Varsatorul,femeia din aceasta zodie este proiectata in viitor.Se aflapermanent in avangarda,mereu moderna,conformista,chiar si in vestimentatie si hair-stile.Noul,exceptionalul o atrage sub ori ce forma de exprimare.Va fi in mod sigur printre primele care vor cumpara bolet pentru o calatorie pe Luna.
Din fericire pentru ea,are o salba mememorie si trecutul este inmormantat odata cu amintirile.
Se gandeste numai la ce va urma,la ziua de maine.Este un optimism profund inradacinat in ea,nu intotdeauna recunoscut si care are marea calitate de arenaste permanent.
In general vrea sa faca multe si in graba,fiind in permanenta cursa cu timpul...Daca intalniti o femeie grabita,putin nelinistita si care se uita din 5 in 5 minute la ceas,este precis din Varsator.
Daca aveti o prietena in Varsator...sunteti NOROCOS.Este prrietena ideala,in caz de nevoie si in plus,prietenia ei are ceva stimulator.
Cand sunteti in compania ei,va simtiti in mod real ,apreciati si importanti.In general,femeia din Varsator ,este inteligenta...iubeste artele,are o cultura solida,un profund instinct social care o poarta unde poate combate mizeria si ignoranta,pe care ea o consodera cel mai rau.

C) Viata de familie

Femeia din Varsator nu are niciodata mania de a se casatori.Iubeste prea mult propria-i libertate inca din adolescenta si incerca sa invete o meserie care o faca independenta.
Daca alege cu multa atentie sotul si a gasit omul potrivit....este o sotie ideala.
In afara de dragostea ei pentru libertate...are o mare capacitate de adaptare si reuseste sa suporte lamentarii si situatii financiare precare.Este o femeie care stie bine ca in viata nu exista numai dragoste si deci se casatoreste cu chibzuinta,cu o persoana care are gusturile ei,modul sau de a gandi,o buna educatie,fara a-l iubi excesiv.Este in ea un cert infantilism care o apropie de copii,carora le da impresia ca se joaca cu o fata de varsta lor . :X

D)Cum se cucereste femeia din Varsator

Femeia din Varsator are si vitalitate canalizata intelectual,deci va trebui sa fiti la inaltimea vivacitatii ei spirituale.Nu-i subestimati niciodata inteligenta,chiar daca din ratiuni de comoditate,poate sfarsi prin a se adapta la un mod de viata.
Vaga ei absenta,o poate face sa para proasta,dar nici o Varsatoare,nici chiar aceea neevoluata,nu este proasta.Toate au o inteligenta superioara medie si deci va trebui sa o atacati vorbind si daca se poate, sa nu spuneti banalitai sau,si mai grav PROSTII.Defapt daca sunteti plictisitor,nu va pueti indragosti de aceeasta femeie atat de deosebita ,care in spatele veseliei si indiferentei.ascunde abisuri de tristete existentiala.
Foarte usoR poate fi inteleasa gresit,ascunsa in spatele aerului sau vag distrat.Nu va inflacarati daca observati ca va considera un tip de "Superman",ci fiti constient de faptul ca va trebui sa jucati acest rol oana la sfarsit.
Viata cu aceeasta femeie va fi agitata si foarte rar veti reusi sa va relaxati.Diversele probleme ii framanta,incontinuu,mintea,insa vati avea alaturi de voi, o femeie cu are se poate discuta ca si un bun prieten,o femeie care va reusi sa va ia de pe umeri cateva din micite mizerii cotidiene,facandu-va sa vifati mari evaziuni in alte lumi...

Cunoasterea Zodiilor


Fara indoiala,pentru a putea cuceri o fiinta umana- in speta, o femeie-este nevoie ,mai intai sa cunosti in ce zodie s-a nascut.Asa cum se explica si in "MDE"(Micul Dictionar Enciclopedic), o zodie reprezinta fiecare dintre cele 12 sectoare in care impartim Zodiacul.
Deci ZODIA este unul dintre cele 12 sectoare ale zodiacului ,in care Soarele se afla timp de aproximativ o luna.
Cele 12 zodii poarta numele urmatoarelor constelatii: BerbeculTaurul,Gemenii,Racul,Leul,Fecioara,Balanta,Scorpionul,Sagetatorul,Capricornul,
Varsatorul si Pestii.

Ce trebuie sa stiti despre acest blog?


Am vrut mai intai sa scriu despre cum se cucereste FEMEIA.Nu,nu ar fi deloc bine.Adica,ar fi fost imposibil.Fiecare femeie este un univers de frumusete,insa o zeitate individuala pe care s-o cunosti si s-o abordezi ca atare.Iata de ce si in ce fel am ajuns la titlul mult mai "conciliant" pe care il are acest blog"Cum se cucereste o femeie"
Pentru ca nimic nu este mai greu pe lumea decat sa fii pofesor!Mai ales,profesor in materie de femei.Cat de actuale ni se par,in anumite momente,versurile marelui Eminescu:

"Azi adeseori femeia,ca si lumea ,e o mare scoala Und-nveti numai durere,injosire si spoiala" (Scrisoarea II)